Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία του Old El Paso™ ξεκινάει από το Μεξικό το 1917 όταν η οικογένεια Powell ίδρυσε την Mountain Pass Canning Company, μία εταιρεία τυποποίησης φασολιών και καυτερών πιπεριών. Το 1920, η οικογένεια ίδρυσε το δεύτερο εργοστάσιο με κύρια δραστηριότητα την τυποποίηση τομάτας στην πόλη του El Paso oτο Τέξας. Το 1938, το όνομα Old El Paso™ καθιερώθηκε.


Σήμερα, το Old El Paso™ έχει ηγετική θέση στην αγορά του μεξικάνικου φαγητού σε Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία, ενώ έχει χρόνια παρουσία σε Γερμανία και Ελβετία. Τα προϊόντα Old El Paso παράγονται στο San Adrian της Ισπανίας* και εμπνέονται από τις αυθεντικές μεξικάνικες συνταγές.


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ: ΑΠΛΟΤΗΤΑ – ΠΟΙΚΙΛΙΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Στην Old El Paso™ αγαπάμε το μεξικάνικο φαγητό – όχι μόνο γιατί είναι πικάντικο αλλά γιατί αποτελεί μία καλή ευκαιρία να συναντηθείς με αγαπημένα πρόσωπα και να απολαύσεις το φαγητό σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα.


Τα προϊόντα Old El Paso™ προσφέρουν ευχαρίστηση και πολλά ακόμα οφέλη: γευστικά πιάτα και δυνατότητα να προσαρμόσετε τη γεύση από ήπια μέχρι καυτερή και να την κάνετε ακόμα πιο ελαφριά προσθέτοντας φρέσκια κρέμα ή γιαούρτι. Η ποικιλία των προϊόντων μας περιλαμβάνει λύσεις για τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας με την ποικιλία των kits που περιέχουν όλα τα βασικά συστατικά για τη δημιουργία ενός μεξικάνικου γεύματος.


Για εσάς που αγαπάτε την μεξικάνικη κουζίνα και θέλετε να πειραματιστείτε μπορείτε να εξερευνήσετε τις συνταγές μας και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας. Εμπνευστείτε από τα Old El Paso™


* Τα προϊόντα μας παράγονται στην Ισπανία εκτός αν υπάρχει άλλη αναφορά στη συσκευασία