ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΜΕ FAJITAS

Family eating Mexican food together

ΆΝΘΡΩΠΟΙ + Old El Paso = Good Noise

Εμείς στην Old El Paso, πιστεύουμε ότι το να μοιράζεσαι φαγητό με τους ανθρώπους που αγαπάς είναι ευτυχία. Τα fajitas, οι enchiladas και τα tacos μας προσκαλούν να συγκεντρωθούμε γύρω από το τραπέζι για να απολαύσουμε λαχταριστό Μεξικάνικο φαγητό και να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις. Εμείς εμπνέουμε αυτή την καλή "φασαρία" που δημιουργείται όταν οι άνθρωποι γίνονται μία παρέα.

  

 

 


Έχει αποδειχτεί ότι οι οικογένειες που κάθονται μαζί και μιλούν τακτικά στα γεύματα τους είναι πιο χαρούμενες και στενά συνδεμένες μεταξύ τους. Αλλά αυτό είναι κάποιες φορές δύσκολο στην καθημερινότητα μας.
To Old El Paso έχει μία αποστολή να κρατάει τις οικογένειες ενωμένες.

 
Με τη νέα μας επικοινωνία θέλουμε να καλέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες να καθίσουν μαζί στο τραπέζι, να απολαύσουν το μεξικάνικο φαγητό και να κάνουν όλοι μαζί "φασαρία" που θα ζωντανέψει το σπίτι: κόψτε, μαγειρέψτε, γελάστε, μοιραστείτε. Και το Old El Paso είναι η ιδανική συντροφιά σας! 
Μοιραστείτε το guacamole στο τραπέζι, τυλίξτε τα fajitas σας, γεμίστε τα tacos, βουτήξτε τα tortilla chips και μοιραστείτε μια όμορφη και απολαυστική στιγμή με αυτούς που αγαπάτε!

Ανεβάστε την ένταση των οικογενειακών σας βραδινών και Make Some Noise!


*Dr Jeannie Gazzaniga-Moloo, PhD, California State University, Sacramento (2018)