baked-banana-chocolate-chimichangas

Σάλτσα Αβοκάντο Καλαμπόκι

Απολαύστε ένα νόστιμο μεξικάνικο συνοδευτικό γεύμα με αυτή τη Σάλτσα Αβοκάντο Καλαμπόκι συνταγή από το Old El Paso, η οποία συνδυάζει άφθονη, πλούσια σάλτσα με αβοκάντο, γλυκό καλαμπόκι και άλλα.
  • Έτοιμο Σε (Χρόνος Ετοιμασίας) 10 Λεπτά
  • Μερίδες 8
  • Υλικά 7

Υλικά

  • 1 βάζο (226 g) Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 ώριμο αβοκάντο, ξεφλουδισμένο, χωρίς το κουκούτσι, και κομμένο σε φέτες
  • 1 πακέτο (340 g) καλαμπόκι, στραγγισμένο Green Giant
  • 1 κόκκινη πιπεριά,
  • 1 πράσινη πιπεριά,
  • Μια χούφτα φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • 1 πακέτο Old El Paso™ Original Nachips™

Βήματα Συνταγής

  1. Ανακάτεψτε μαζί τη σάλτσα, το αβοκάντο, τις πιπεριές και τον κόλιανδρο, ώστε να γίνουν ένα μείγμα.
  2. Σερβίρετε με τα tortilla τσιπς στο πλάι.

Εξειδικευμένες Συμβουλές

Για έξτρα απόλαυση, στύψτε χυμό ενός μικρού λάιμ.

Για μία πιο πικάντικη πινελιά, προσθέστε ένα ψιλοκομμένο κόκκινο τσίλι στη σάλτσα.