baked-banana-chocolate-chimichangas

Σάλτσα Αβοκάντο Καλαμπόκι

Απολαύστε ένα νόστιμο μεξικάνικο συνοδευτικό γεύμα με αυτή τη Σάλτσα Αβοκάντο Καλαμπόκι συνταγή από το Old El Paso, η οποία συνδυάζει άφθονη, πλούσια σάλτσα με αβοκάντο, γλυκό καλαμπόκι και άλλα.
Έτοιμο Σε (Χρόνος Ετοιμασίας) 10 λεπτά
Μερίδες 8
Υλικά 7

Υλικά

  • 1 βάζο (226 g) Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 ώριμο αβοκάντο, ξεφλουδισμένο, χωρίς το κουκούτσι, και κομμένο σε φέτες
  • 1 πακέτο (340 g) καλαμπόκι, στραγγισμένο Green Giant
  • 1 κόκκινη πιπεριά,
  • 1 πράσινη πιπεριά,
  • Μια χούφτα φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • 1 πακέτο Old El Paso™ Original Nachips™

Βήματα Συνταγής

  1. Ανακάτεψτε μαζί τη σάλτσα, το αβοκάντο, τις πιπεριές και τον κόλιανδρο, ώστε να γίνουν ένα μείγμα.
  2. Σερβίρετε με τα tortilla τσιπς στο πλάι.

Εξειδικευμένες Συμβουλές

  • Για έξτρα απόλαυση, στύψτε χυμό ενός μικρού λάιμ.

    Για μία πιο πικάντικη πινελιά, προσθέστε ένα ψιλοκομμένο κόκκινο τσίλι στη σάλτσα.