crunchy-fish-tacos

Τραγανά Tacos με Ψάρι

Ζουμερά κομμάτια ολόφρεσκου μπακαλιάρου πάνω σε ένα τραγανό στρώμα μαρουλιού, που σερβίρονται μέσα σε ένα διπλοφουρνιστό taco shell με πικάντικη σάλτσα και πλούσια guacamole.
  • Ήπια Πικάντικη Γεύση
  • 7 Υλικά

Υλικά

  • 1 Old El Paso™ Taco Shells
  • 600 γρ. μπακαλιάρος ή εγκλεφίνος, χωρίς την πέτσα και κομμένος σε μικρά κομμάτια
  • 1/2 λάιμ
  • 1 μικρό μαρούλι, τεμαχισμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας αραβοσιτέλαιο
  • Μια χούφτα φρέσκος κόλιανδρος
  • Guacamole για συνοδευτικό

Ταιριάζει Τέλεια Με

Βήματα Συνταγής

  • Ετοιμάστε σε χρόνο μηδέν τα πιο νόστιμα tacos με ψάρι, βάζοντας τα ζουμερά κομμάτια ψαριού σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνοντας από πάνω το μείγμα Garlic & Paprika. Ανακινήστε απαλά το μπολ, ώστε όλο το ψάρι να καλυφθεί ομοιόμορφα από το μείγμα.
  • Ρίξτε μερικές σταγόνες λάδι σε ένα τηγάνι και θερμάνετε. Τηγανίστε τον καρυκευμένο μπακαλιάρο για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να μαγειρευτεί καλά. Αποσύρετε από τη φωτιά, τοποθετήστε σε ένα μπολ, κόψτε σε μικρότερα κομμάτια, και στύψτε από πάνω το λάιμ.
  • Ζεστάνετε τα τραγανά taco shells, ακολουθώντας τις οδηγίες στο κουτί. Έπειτα, σερβίρετε τα tacos σας, συνοδεύοντας με το μαρούλι, τη σάλτσα και τη guacamole.
  • Μαζευτείτε με όλη την οικογένεια στο τραπέζι, και μοιραστείτε από ένα ζεστό, τραγανό taco. Γεμίστε το με μαρούλι και ψάρι, βάλτε λίγη Original Chunky Salsa Mild και Guacamole, και ολοκληρώστε με λίγο φρεσκοκομμένο κόλιανδρο.