chilli-lime-prawn-burritos-with-sour-cream

Fajitas με Γαρίδες

Ολόφρεσκες, ζουμερές γαρίδες με ξύσμα λάιμ και κόλιανδρο, μέσα σε τραγανό μαρούλι και πικάντικη σάλτσα, τυλιγμένες στις αφράτες, ψημένες στον φούρνο tortillas μας που αναδύουν όλη την πλούσια, καπνιστή μεξικανική γεύση.
  • Ήπια Πικάντικη Γεύση
  • 15 Λεπτά Έτοιμο Σε (Χρόνος Ετοιμασίας)
  • 4 Μερίδες
  • 10 Υλικά

Υλικά

  • 1 Old El Paso™ BBQ Fajita Kit
  • 8 καλαμάκια
  • 500 γρ. μεγάλες ωμές γαρίδες, αποφλοιωμένες και καθαρισμένες
  • Χυμός και ξύσμα από 2 φρέσκα λάιμ
  • 1 μαρούλι κανονικού μεγέθους
  • 1 ξερό κρεμμύδι κανονικού μεγέθους, κίτρινη ή πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
  • Κόλιανδρος (ψιλοκομμένος)
  • 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι ή ελαιόλαδο
  • Άφθονη κρύα sour cream για το σερβίρισμα

Κρέας/Ψάρι/Για Χορτοφάγους

  • Ψάρι

Ταιριάζει Τέλεια Με

Βήματα Συνταγής

  • Ετοιμάστε στο άψε σβήσε τα νόστιμα αυτά fajitas με τσίλι και λάιμ, αναμειγνύοντας σε ένα μπολ το πλούσιο Fajita Spice Mix μαζί με χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ και λίγο λάδι.
  • Βάλτε τις γαρίδες σε ένα μεγάλο μπολ και ρίξτε από πάνω το πικάντικο μείγμα με άρωμα λάιμ, ώστε να καλυφθούν πλήρως. Περάστε τις γαρίδες σε καλαμάκια και ψήστε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Αφού βεβαιωθείτε ότι οι γαρίδες έχουν ψηθεί καλά, βάλτε τες ξανά μέσα στο υπόλοιπο μείγμα των μπαχαρικών και του λάιμ για να τους δώσετε έξτρα γεύση.
  • Ζεστάνετε τις tortillas μέχρι να γίνουν αφράτες ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία ή βάζοντάς τες για λίγο στο μπάρμπεκιου.
  • Βάλτε τις γαρίδες με την υπέροχη γεύση μπαχαρικών και λάιμ στις ζεστές tortillas και γεμίστε με τραγανό μαρούλι και λίγη δροσερή ξινόκρεμα. Τυλίξτε και προσφέρετε απλόχερα στους φίλους σας!