sweet-potato-and-bean-burritos

Burritos με Γλυκοπατάτα & Φασόλια

Ελαφρώς πικάντικη γλυκοπατάτα και χορταστικά λαχανικά τσίλι, μαζί με τυρί και μια πλούσια σάλτσα, σε ένα λαχταριστό burrito για χορτοφάγους.
  • Ήπια Πικάντικη Γεύση
  • 35 Λεπτά Έτοιμο Σε (Χρόνος Ετοιμασίας)
  • 4 Μερίδες
  • 8 Υλικά

Υλικά

  • Old El Paso™ Burrito Kit
  • Κολοκυθάκια, κομμένα σε κύβους
  • Κόκκινη πιπεριά, χωρίς τους σπόρους και κομμένη σε φέτες
  • 1 κουταλιά της σούπας αραβοσιτέλαιο
  • 250 γρ. γλυκοπατάτα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 100 γρ. τριμμένο τυρί Cheddar
  • 1 κονσέρβα (400 γρ.) κόκκινα φασόλια, τα οποία στραγγίζετε και ξεπλένετε με νερό
  • Κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες

Κρέας

  • Μοσχαρίσιο

Ταιριάζει Τέλεια Με

Βήματα Συνταγής

  • Θερμάνετε ένα μεγάλο τηγάνι με λάδι. Ρίξτε το κρεμμύδι και τη γλυκοπατάτα και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  • Προσθέστε τα κολοκυθάκια και τη φρέσκια πιπεριά. Μαγειρέψτε για άλλα 2-3 λεπτά, και έπειτα προσθέστε σάλτσα τομάτας μαζί με 225 ml ζεστό νερό.
  • Σκεπάστε το τηγάνι και μαγειρέψτε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κάθε τόσο.
  • Ρίξτε τα κόκκινα φασόλια, έπειτα σκεπάστε ξανά και σιγοβράστε για άλλα 5 λεπτά, έως ότου μαλακώσουν τα φασόλια.
  • Ζεστάνετε τις Soft Flour Tortillas ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
  • Σερβίρετε όλα τα υλικά και φωνάξτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να απολαύσετε μαζί το γεύμα σας. Πάρτε μια tortilla, βάλτε άφθονη γέμιση γλυκοπατάτας και φασολιών, συνοδεύστε την με τυρί και Original Chunky Salsa Mild, και τυλίξτε την. Είναι έτοιμη να την καταβροχθίσετε!